3rd Generation

Gepost door: ctrheden

3rd Generation

Op de New York International Autoshow zal Mazda de MX-5 aan het Amerikaanse publiek tonen. Om die introductie wat meer kracht bij te zetten werd een Limited Edition uitgebracht. Deze zal wereldwijd worden geleverd.
Op de Autosalon van Genève presenteerde Mazda de MX-5 voor het eerst officieel aan de pers en het publiek. Aangezien de Verenigde Staten ook een belangrijke markt is voor de MX-5 wil Mazda ook daar het nodige laten zien. Om die reden presenteert Mazda in New York een Limited Edition van de MX-5. Deze zal in een oplage van 3.500 stuks worden geproduceerd en wereldwijd worden afgezet.
Genummerde oplage
Het model onderscheidt zich door de 17 inch lichtmetalen velgen en de chromen en zilveren accenten in het interieur en aan het exterieur. In de grille is een randje chroom verwerkt en de A-stijlen zijn voorzien van gepolijst aluminium. De auto op de foto is gespoten in de kleur Velocity Red Mica. Deze kleur is exclusief voorbehouden aan de Limited Edition. In het interieur zien we met leer beklede stoelen en er is een badge gemonteerd met daarop het productienummer.
2.0 viercilinder
Alle Limited Edition MX-5´s worden aangedreven door de bekende 2.0 liter viercilinder welke is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Eind 2005 komen er 75 exemplaren van naar Nederland.

Bron: autowereld.com

Bijzondere uitvoering:

Een zeer bijzondere NC.

  • Slecht 75 stuks origineel naar Nederland
  • Velocity Red Mica is een exclusieve 3rd generation kleur
  • 2.0 liter
Categorie:

Geef een reactie